پیراشکى گوشت یک غذاى محبوب و خوشمزه است که مى‌توانید با این روش سریع و آسان تهیه و همراه با سس قرمز میل کنید.

مـواد لازم 

مواد لازم برای خمیر پیراشکی

نصف پیمانه شیر

1.5 کیلو گرم خمیر نان باگت

نصف پیمانه روغن

یک عدد تخم مرغ

یک قاشق غذا خوری پودر دارچین

مواد لازم برای پیراشکی گوشت

250 گرم گوشت چرخ کرده

300 گرم قارچ

3 قاشق غذا خوری پیاز سرخ کرده

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

2 عدد فلفل دلمه ای

3 عدد سیب زمینی متوسط

یک پیمانه جعفری خرد شده

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دو قاشق غذا خوری زیره سیاه

1 عدد تخم مرغ

کنجد به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر پیراشکی

  1. خمیر نان باگت را ورز دهید.
  2.  سپس مواد خمیر پیراشکی شامل شیر، روغن، تخم مرغ و پودر دارچین را اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید.

طرز تهیه پیراشکی گوشت

  1. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
  2. گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تفت داده بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه، قارچ ها را خرد کرده و داخل گوشت بریزید و تفت دهید.
  3. رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید.
  4. در آخر جعفری و فلفل دلمه ای و زیره را داخل ماهیتابه بریزید.
  5. بعد از خاموش کردن گاز، سیب زمینی سرخ شده را به مخلوط پیراشکی گوشت اضافه کنید.
  6. به اندازه یک نارنگی از خمیری که آماده کرده‌اید برداشته و با وردنه روی آرد باز کنید و روی قالب پیراشکی قرار داده و مواد پیراشکی گوشت را داخل خمیر بریزید.
  7. موقع درآوردن پیراشکی از قالب کمی دقت کنید که خمیر آسیب نبیند.
  8. ماکروویو را با دمای 220 درجه سانتیگراد، یا فر گاز را با دمای 180 درجه سانتیگراد آماده کنید، سینی فر را چرب کنید و پیراشکی های گوشت را داخل سینی بچینید.
  9. یک عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و یک قاشق غذا خوری روغن مایع اضافه کنید و با قلم مو روی پیراشکی گوشت بمالید و کمی هم کنجد روی آنها بپاشید.
  10. چنانچه از ماکروویو استفاده می کنید سه پایه ماکروویو را داخل فر بگذارید
  11. برای پخت پیراشکی مدت 20 دقیقه و سپس گریل آنها 8 دقیقه کافی است.

نوش جان!