پای سیب و دارچین یکی از کیک‌های خوش طعم و عطر است؛ که همراه با چای یا بستنی وانیلی سرو می‌شود و میان وعده خوب و عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

خمیر پای 500 گرم

سیب 5 عدد

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

هل 1/4 قاشق چای‌خوری

شکر 1/2پیمانه

کره 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود، قالب مخصوص پای را چرب کنید و کنار بگذارید.

2- خمیر را آماده کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت خمیر را در قالب مخصوص پای پهن کنید.

3- سیب‌ها را پوست بگیرید و به صورت تکه‌های نازک برش بزنید. سپس با شکر، دارچین، هل، آبلیمو و کره خوب مخلوط کنید.

4- سیب‌های آماده شده را داخل ظرف و روی خمیر بریزید.

5- خمیر دوم را با وردنه پهن کنید و با یک چاقو نوارهای باریکی از آن در آورید و یکی در میان روی سیب‌ها قرار دهید تا حالت بافت پیدا کند، سپس گوشه‌های نوار خمیری را به دیواره قالب بچسبانید و اضافی آن را بگیرید.

6- یک زرده تخم مرغ را بزنید و با برس روی خمیرها بمالید. پای را درون فری که از قبل گرم شده به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود.

7- پس از این که پای کمی خنک شد از قالب در بیاورید و سرو کنید.

روش تهیه خمیر پای را اینجا بخوانید.

نوش جان!