شناسه : ۶۷۹۱۲۶ - جمعه ۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۵۵
پای سیب
پای سیب و دارچین یکی از کیکهای خوش طعم و عطر است؛ که همراه با چای یا بستنی وانیلی سرو میشود و میان وعده خوب و عالی محسوب میشود.

پای سیب و دارچین یکی از کیکهای خوش طعم و عطر است؛ که همراه با چای یا بستنی وانیلی سرو میشود و میان وعده خوب و عالی محسوب میشود.
مواد لازم
خمیر پای 500 گرم
سیب 5 عدد
دارچین 1 قاشق چایخوری
هل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 1/2پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود، قالب مخصوص پای را چرب کنید و کنار بگذارید.
2- خمیر را آماده کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت خمیر را در قالب مخصوص پای پهن کنید.
3- سیبها را پوست بگیرید و به صورت تکههای نازک برش بزنید. سپس با شکر، دارچین، هل، آبلیمو و کره خوب مخلوط کنید.
4- سیبهای آماده شده را داخل ظرف و روی خمیر بریزید.
5- خمیر دوم را با وردنه پهن کنید و با یک چاقو نوارهای باریکی از آن در آورید و یکی در میان روی سیبها قرار دهید تا حالت بافت پیدا کند، سپس گوشههای نوار خمیری را به دیواره قالب بچسبانید و اضافی آن را بگیرید.
6- یک زرده تخم مرغ را بزنید و با برس روی خمیرها بمالید. پای را درون فری که از قبل گرم شده به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید تا روی خمیر طلایی شود.
7- پس از این که پای کمی خنک شد از قالب در بیاورید و سرو کنید.
روش تهیه خمیر پای را اینجا بخوانید.
نوش جان!