یکی از مرباهای خوشمزه که در فصل بهار درست می‌شود، مربای گل سرخ یا گل محمدی است. شما می‌توانید با تهیه این مربا تمام فصل‌های سال از طعم و مزه گل سرخ لذت ببرید.

مواد لازم

گلبرگ گل محمدی 1 کیلو

 آبلیمو تازه 4 قاشق

شکر سفید 3 کیلو

 آب 8 پیمانه

طرز تهیه 

1- یک لایه از گل محمدی و یک لایه از شکر را در یک ظرف بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در ظرف را با یک پارچه ببندید و آن را 24 ساعت در جای خنک قرار دهید.

2- 1 کیلو شکر را بجوشانید و روی گل‌ها بریزید و خوب هم بزنید. در ظرف را دوباره با پارچه ببندید و 48 ساعت استراحت دهید.

3- مواد را در قابلمه‌ای بجوشانید تا خوب غلیظ شود. (هنگام جوشیدن کف ایجاد می‌شود که باید آن را بگیرید)؛ سپس آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.

4- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!