شناسه : ۶۷۹۲۸۳ - جمعه ۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۱۹
مربا گل محمدی
یکی از مرباهای خوشمزه که در فصل بهار درست میشود، مربای گل سرخ یا گل محمدی است. شما میتوانید با تهیه این مربا تمام فصلهای سال از طعم و مزه گل سرخ لذت ببرید.
یکی از مرباهای خوشمزه که در فصل بهار درست میشود، مربای گل سرخ یا گل محمدی است. شما میتوانید با تهیه این مربا تمام فصلهای سال از طعم و مزه گل سرخ لذت ببرید.
مواد لازم
گلبرگ گل محمدی 1 کیلو
آبلیمو تازه 4 قاشق
شکر سفید 3 کیلو
آب 8 پیمانه
طرز تهیه
1- یک لایه از گل محمدی و یک لایه از شکر را در یک ظرف بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در ظرف را با یک پارچه ببندید و آن را 24 ساعت در جای خنک قرار دهید.
2- 1 کیلو شکر را بجوشانید و روی گلها بریزید و خوب هم بزنید. در ظرف را دوباره با پارچه ببندید و 48 ساعت استراحت دهید.
3- مواد را در قابلمهای بجوشانید تا خوب غلیظ شود. (هنگام جوشیدن کف ایجاد میشود که باید آن را بگیرید)؛ سپس آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.
4- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)
5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!