استیک با سس قارچ یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین خوراک‌های گوشت است. شما می‌توانید روش تهیه این خوراک را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

گوشت مناسب استیک 500 گرم

سس قارچ استیک به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- گوشت را به 4 تکه برش بزنید و دو طرف آن نمک بپاشید و با استفاده از گوشت‌ کوب مخصوص استیک آن را نازک کنید و 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کنند.
بعد از 30 دقیقه با دستمال کاغذی گوشت را خوب خشک کنید. با این کار آب اضافی گوشت گرفته می‌شود و استیک پس از پخت نرم می‌ماند.

2- 2 قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. استیک‌ها را داخل روغن همراه با کمی فلفل سرخ کنید و هنگامی که سرخ شد روی آن نمک بپاشید و همراه با سس قارچ سرو کنید.

برای تهیه سس قارچ این مطلب را مشاهده کنید.