شناسه : ۶۸۰۲۶۲ - جمعه ۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۳
قلیه میگو
قلیه میگو یکی از خورشتهای اصیل منطقه جنوب ایران است که همراه با سبزیجات معطر مانند گشنیز و شنبلیله و سیر طبخ میشود و تمر هندی مایه اصلی و طعم دهنده این خوراک است. دستور پخت این خورشت خوش عطر و طعم را میتوانید در این مطلب بخوانید.
قلیه میگو یکی از خورشتهای اصیل منطقه جنوب ایران است که همراه با سبزیجات معطر مانند گشنیز و شنبلیله و سیر طبخ میشود و تمر هندی مایه اصلی و طعم دهنده این خوراک است. دستور پخت این خورشت خوش عطر و طعم را میتوانید در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
میگو نیم کیلو
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 100گرم
سیر خرد شده 5 حبه
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندی صاف شده 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- پیاز را در کمی روغن سرخ کنید؛ سپس سیر و زردچوبه را اضافه کنید.
2- سبزى خرد شده را خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود و به پیاز اضافه کنید.
3- تمر هندى صاف شده را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی آرام آرام پخته شود.
نکته
نمک را همیشه بعد از اضافه کردن تمر هندى به قلیه بزنید، زیرا ممکن است تمر هندی شور باشد.
4- در یک تابه پیازهای خرد شده را تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید؛ و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید.
5- میگو سرخ شده را به همراه مواد دیگر در سبزی بریزید تا با حرارت کم پخته شوند و جا بیفتد.
6- پس از آماده شدن خورشت، آن را به همراه برنج سرو و نوش جان کنید.