قلیه میگو یکی از خورشت‌های اصیل منطقه جنوب ایران است که همراه با سبزیجات معطر مانند گشنیز و شنبلیله و سیر طبخ می‌شود و تمر هندی مایه اصلی و طعم دهنده این خوراک است. دستور پخت این خورشت خوش عطر و طعم را می‌توانید در این مطلب بخوانید.

 

مواد لازم

میگو نیم کیلو

گشنیز خرد شده 400 گرم

 شنبلیله خرد شده 100گرم

سیر خرد شده 5 حبه

پیاز متوسط خرد شده 2 عدد

تمر هندی صاف شده 1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

زردچوبه 1/2 قاشق چای‌خوری

سبزی قلیه میگو

طرز تهیه

1- پیاز را در کمی روغن سرخ کنید؛ سپس سیر و زردچوبه را اضافه کنید.

2- سبزى خرد شده را خوب سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود و به پیاز اضافه کنید.

3- تمر هندى صاف شده را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی آرام آرام پخته شود.

نکته

نمک را همیشه بعد از اضافه کردن تمر هندى به قلیه بزنید، زیرا ممکن است تمر هندی شور باشد.

4- در یک تابه پیازهای خرد شده را تفت دهید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید؛ و در نهایت میگو را در مواد سرخ کنید.

5- میگو سرخ شده را به همراه مواد دیگر در سبزی بریزید تا با حرارت کم پخته شوند و جا بیفتد.

6- پس از آماده شدن خورشت، آن را به همراه برنج سرو و نوش جان کنید.