خورشت به و آلو به همراه سینه مرغ، خورشتی خوش مزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می‌شود.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم

پیاز 1 عدد

به 1 عدد

آلو بخارا 200 گرم

زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری

دارچین 1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- به را بشویید و همراه با سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش بزنید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و در کره تفت دهید، سپس تکه‌های مرغ را چند دقیقه در کره سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند.

3- زعفران دم کرده، دارچین، نمک، فلفل و به خرد شده را به مرغ اضافه کنید. سپس 2 فنجان آب به خورشت اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید خورشت به مدت 40 دقیقه بپزد و آب آن بخار شود.

4- آلوها را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه بجوشد تا جا بیفتد. هنگامی که خورشت آماده شد آن را در ظرف مناسب بریزید و با برنج سرو کنید.

نوش جان!