ماهان شبکه ایرانیان

حلوای لبو پیشنهاد یلدایی ما

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.

سرویس سبک زندگی فردا:  دستور این حلوای خوشمزه را به نقل از بیتوته بخوانید.

مواد لازم برای تهیه حلوای لبو:

لبو 4 عدد
کره 2 الی 3 قاشق سوپخوری
شیره انگور یک چهارم پیمانه
آرد ساده یا سبوس دار 2 تا 3 قاشق

 

حلوای لبو پیشنهاد یلدایی ما

 

طرز تهیه حلوا لبو:

چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.

با لبوی پخته هم می‌توان این حلوا را تهیه کرد. در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهید و خاموش کنید.

سپس در تابه‌ای دیگر آرد را کمی تفت دهید تار رنگش تغییر کند و بو داده شود.

اکنون چغندر تفت داده شده را با آرد بو داده مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید.

سپس حدود 3/4 لیوان شیره انگور را داخل آن ریخته و هم بزنید تا کم کم به روغن و شیره بیفتد.

اگر کمی سفت است می‌توانید 1/3 لیوان آب اضافه کنید و بهم بزنید و حرارت دهید تا آب آن به خورد حلوا برود.

اکنون حلوای شما آماده است تزیین کنید و سرو کنید.

شیره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می‌کند.

اگر اهل لبو باشید این حلوا بسیار زیبا و خوشمزه و زینت بخش میز میهمانی شماست.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان