شناسه : ۶۸۱۲۸۸ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۰
املت مرغ و سبزیجات
اگر از شب قبل مقداری مرغ اضافه در یخچال دارید، با کمی خلاقیت یک صبحانه لذیذ و متفاوت درست کنید و یک روز عالی و پرنشاطی در کنار عزیزان خود آغاز کنید.
اگر از شب قبل مقداری مرغ اضافه در یخچال دارید، با کمی خلاقیت یک صبحانه لذیذ و متفاوت درست کنید و یک روز عالی و پرنشاطی در کنار عزیزان خود آغاز کنید.
مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
سینه مرغ پخته شده 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
قارچ 1/2 پیمانه
گوجهفرنگی نگینی 1/2 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- روغن زیتون و پیاز خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تفت دهید تا پیاز نرم شود؛ سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
2- قارچ، گوجهفرنگی، نمک، فلفل و را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات بپزند؛ سپس از روی حرارت بردارید و با مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3- 2 عدد تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و با چرخش ماهیتابه تخم مرغ را خوب پخش کنید.
4- در یک طرف تخم مرغ مقداری پنیر پیتزا رنده شده و مخلوط مرغ و سبزیجات بریزید، پس از این که تخم مرغ خودش را گرفت یک طرف را روی لایه دیگر تا کنید.
5- 2 عدد تخم مرغ دیگر را با هم ترکیب کنید و به صورتی که ذکر شد تهیه و سرو کنید.
نوش جان!