کیک پسته، از کیک‌های خوش طعم و خوش‌رنگ است که به سادگی تهیه می‌شود. روش تهیه این کیک هیجان‌انگیز و متفاوت را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

آرد 1 پیمانه

پسته 3/4 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1/3 پیمانه

کره 1/3 پیمانه

شکر 2/3 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

پودر هل 1 قاشق چای‌خوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

2- پسته‌ها را به وسیله میکسر پودر کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید.

3- شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید؛ کره و شکر را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود.

4- تخم مرغ‌ها را تک به تک به آن اضافه کنید و برای 5-6 دقیقه هم بزنید.

5-  ترکیب آرد و پسته و شیر و تخم مرغ را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه کنید و با یک قاشق مواد را خوب مخلوط کنید.

6- قالب را کمی چرب کنید و یک کاغذ روغنی داخل آن بیندازید. مواد را در قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند.

7- کیک را پس از خنک شدن برش بزنید و با کمی پسته تزئین و سرو کنید.

نوش جان!