شناسه : ۶۸۲۰۱۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۰
کیک پسته
کیک پسته، از کیکهای خوش طعم و خوشرنگ است که به سادگی تهیه میشود. روش تهیه این کیک هیجانانگیز و متفاوت را در مطلب زیر بخوانید.

کیک پسته، از کیکهای خوش طعم و خوشرنگ است که به سادگی تهیه میشود. روش تهیه این کیک هیجانانگیز و متفاوت را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
آرد 1 پیمانه
پسته 3/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شیر 1/3 پیمانه
کره 1/3 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر هل 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- پستهها را به وسیله میکسر پودر کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، پودر هل و نمک را با آن مخلوط کنید.
3- شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید؛ کره و شکر را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی شود.
4- تخم مرغها را تک به تک به آن اضافه کنید و برای 5-6 دقیقه هم بزنید.
5- ترکیب آرد و پسته و شیر و تخم مرغ را در چند مرحله و یکی در میان اضافه کنید طوری که آخرین مخلوطی که اضافه کنید و با یک قاشق مواد را خوب مخلوط کنید.
6- قالب را کمی چرب کنید و یک کاغذ روغنی داخل آن بیندازید. مواد را در قالب بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک پخته شود و پس از فرو کردن چنگال در آن مواد به آن نچسبند.
7- کیک را پس از خنک شدن برش بزنید و با کمی پسته تزئین و سرو کنید.
نوش جان!