به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه راش شیکاگو دریافتند افرادی که حداقل یک وعده در روز سبزیجات سبز پربرگ مصرف می کنند در تست های حافظه و مهارت های فکری نرخ زوال حافظه آهسته تری را نشان می دهند.
در افرادی که بیشتر سبزیجات پربرگ سبز می خورند، روند پیرشدن مغزشان 11 سال آهسته تر است.
مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «افزودن سبزیجات برگدار سبز به رژیم غذایی روزانه می تواند شیوه ای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد.»
این مطالعه شامل 960 فرد با میانگین سنی 81 سال بود که مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود 4.7 سال تحت نظر بودند.