کدو بره، یکی از غذاهای اصیل مازندرانی است که بسیار لذیذ، خوش عطر و در عین حال مقوی است.

مواد لازم

کدو سبز 5 عدد

گوجه فرنگی 5 عدد

سیب زمینی 3 عدد

پیاز 2 عدد

سیر 5 حبه

تخم مرغ 3 عدد

روغن 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1-پیاز و سیر را خرد کنید همراه با روغن چند دقیقه تفت دهید و هنگامی که پیاز طلایی شد زردچوبه را اضافه کنید.

2- سیب‌زمینی‌ها را حلقه حلقه کنید و به مواد اضافه و حرارت را ملایم کنید؛ در ماهیتابه را ببندید و بگذارید 15-10 دقیقه روی حرارت پخته شود.

3- کدوها را حلقه حلقه کنید و به مواد اضافه و چند دقیقه سرخ کنید. گوجه‌ فرنگی خرد شده، تخم مرغ و نمک و فلفل را روی آن بریزید و شعله را کم کنید. در ماهیتابه را بگذارید و بگذارید 10 دقیقه بپرد و جا بیفتد.

نکته: می‌توانید پس از این که گوجه فرنگی را اضافه کردید در قابلمه را بردارید تا آب گوجه بخار شود؛ سپس تخم مرغ‌ها را روی آب بشکنید و هم نزنید و در قابلمه را ببندید تا تخم مرغ‌ها پخته شوند.

نوش جان!