پاستا میگو، نوعی خوراک ایتالیایی-دریایی است؛ که بسیار لذیذ و خوشمزه است. روش تهیه این پاستای هیجان انگیز و در عین حال ساده را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
پاستا 200 گرم
میگو پاک شده و شسته شده 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی خرد شده 1 پیمانه
پودر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه
ریحان به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پاستای را با توجه به دستور روی بستهبندی بپزید و آبکشی کنید؛ سپس کنار قرار دهید تا آب اضافیاش برود.
2- داخل ماهیتابه 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند. میگوها را با نمک و فلفل و گوجه فرنگی در ماهیتابه بریزید و تفت دهید و پس از اینکه طلایی شد شعله گاز را خاموش کنید.
3- پاستای آبکش شده و پخته را با مایه میگو و ریحان خرد شده ترکیب کنید و روی آن پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.
نوش جان!