شناسه : ۶۸۲۴۶۷ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۸
ماهی با سس سویا و زنجبیل
طبخ ماهی با سیر، زنجبیل و سس سویا، روشی منحصر به فرد و متفاوت است؛ که علاوه بر این که طعم خوبی به ماهی میدهد، بوی ماهی را هم از بین میبرد و آن را لذیذ و خوشطعم میسازد.
طبخ ماهی با سیر، زنجبیل و سس سویا، روشی منحصر به فرد و متفاوت است؛ که علاوه بر این که طعم خوبی به ماهی میدهد، بوی ماهی را هم از بین میبرد و آن را لذیذ و خوشطعم میسازد.
مواد لازم
فیله ماهی 450 گرم
سیر ریز خرد شده 5 حبه
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- زنجبیل و سیر رنده شده، سس سویا، نمک، فلفل و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید. فیلههای سالمون را در یک ظرف بگذارید و سس را روی آن بریزید و پخش کنید و برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهیها مزهدار شوند.
2- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
3- برشهای ماهی را کف سینی فری که از قبل گرم کردهاید بچینید و برای 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و هنگامی که ماهی برشته شد، از فر در بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!
,