طبخ ماهی با سیر، زنجبیل و سس سویا، روشی منحصر به فرد و متفاوت است؛ که علاوه بر این که طعم خوبی به ماهی می‌دهد، بوی ماهی را هم از بین می‌برد و آن را لذیذ و خوش‌طعم می‌سازد.

مواد لازم

فیله ماهی 450 گرم

سیر ریز خرد شده 5 حبه

سس سویا 1 قاشق غذاخوری

روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

زنجبیل رنده شده یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- زنجبیل و سیر رنده شده، سس سویا، نمک، فلفل و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید. فیله‌های سالمون را در یک ظرف بگذارید و سس را روی آن بریزید و پخش کنید و برای 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی‌ها مزه‌دار شوند.

2- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

3- برش‌های ماهی را کف سینی فری که از قبل گرم کرده‌اید بچینید و برای 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و هنگامی که ماهی برشته شد، از فر در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!

,