شناسه : ۶۸۳۱۰۱ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۵۸
شیرینی مربایی
شیرینی مربایی انتخابی خوب و هیجان انگیز برای عید نوروز و پذیرایی از مهمانها است. روش تهیه این شیرینی لذیذ را در مطل زیر بخوانید.

شیرینی مربایی انتخابی خوب و هیجان انگیز برای عید نوروز و پذیرایی از مهمانها است. روش تهیه این شیرینی لذیذ را در مطل زیر بخوانید.
مواد لازم
آرد 2/5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
کره 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق مرباخوری
مربا یا مارمالاد به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- کره نرم شده را در یک کاسه با شکر و تخم مرغ مخلوط کنید و برای 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا کرمی شود؛ سپس وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
2- آرد را کم کم الک کنید و به مواد دیگر اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید تا خمیر یکدستی شود.
3- خمیر را به مدت 3-4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
4- فر را روشن و در دمای 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
5- کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و با دست شکل بزنید و وسط شیرینی را گود کنید و مقداری مربا داخل آن بریزید؛ سپس با پشت قاشق کمی شیرینی را پهن کنید.
6- سینی را به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها آماده شوند.
7- شیرینی آماده شده را از سینی فر در بیاورید و پس از این که خنک شد روی آن پکمی پودر قند بپاشید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!