شیرینی بادامی توت، نوعی شیرینی لذیذ و محبوب است که از شیرینی‌های اصیل ایرانی محسوب می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها در عید نوروز بسیار رایج است؛ این شیرینی به سادگی و بدون نیاز به فر تهیه می‌شود.

مواد لازم

بادام 2 پیمانه

پودر قند 1 و 1/2 پیمانه

گلاب یا عرق بهار نارنج 3 قاشق غذاخوری

هل 1 قاشق چای‌خوری

شکر 1/2پیمانه

خلال پسته به میزان دلخواه (برای تزئین)

طرز تهیه 

1- بادام  را حدود 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید، سپس پوست آن‌ها را بگیرید و همراه با پودر قند، گلاب و هل داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم و یک‌دست حاصل شود.

2- هنگامی که خمیر آماده شد، به اندازه کوچک و یکسان از آن بردارید و به صورت توت شکل دهید؛ سپس در شکر بغلطانید و یک خلال پسته در سر آن وارد کنید.

پس از این که شیرینی‌ها آماده شدند در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با سلفون ببندید تا خشک نشوند.

نوش جان!