شناسه : ۶۸۳۱۲۰ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۲
شیرینی بادامی توت
شیرینی بادامی توت، نوعی شیرینی لذیذ و محبوب است که از شیرینیهای اصیل ایرانی محسوب میشود و برای پذیرایی از مهمانها در عید نوروز بسیار رایج است؛ این شیرینی به سادگی و بدون نیاز به فر تهیه میشود.
شیرینی بادامی توت، نوعی شیرینی لذیذ و محبوب است که از شیرینیهای اصیل ایرانی محسوب میشود و برای پذیرایی از مهمانها در عید نوروز بسیار رایج است؛ این شیرینی به سادگی و بدون نیاز به فر تهیه میشود.
مواد لازم
بادام 2 پیمانه
پودر قند 1 و 1/2 پیمانه
گلاب یا عرق بهار نارنج 3 قاشق غذاخوری
هل 1 قاشق چایخوری
شکر 1/2پیمانه
خلال پسته به میزان دلخواه (برای تزئین)
طرز تهیه
1- بادام را حدود 2 ساعت در آب ولرم بخیسانید، سپس پوست آنها را بگیرید و همراه با پودر قند، گلاب و هل داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم و یکدست حاصل شود.
2- هنگامی که خمیر آماده شد، به اندازه کوچک و یکسان از آن بردارید و به صورت توت شکل دهید؛ سپس در شکر بغلطانید و یک خلال پسته در سر آن وارد کنید.
پس از این که شیرینیها آماده شدند در ظرف دلخواه بچینید و روی آن را با سلفون ببندید تا خشک نشوند.
نوش جان!