شناسه : ۶۸۳۱۳۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۰۵
شیرینی گردویی
شیرینی گردویی، طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارد و برای عید نوروز شیرینی ایدهآل و خوشمزهای محسوب میشود
شیرینی گردویی، طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارد و برای عید نوروز شیرینی ایدهآل و خوشمزهای محسوب میشود
مواد لازم
زرده تخم مرغ 6 عدد
گردو خرد شده 1 پیمانه
پودر قند 1 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 150 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- زردههای تخم مرغ را داخل کاسهای بریزید و بزنید تا یکدست شود، نصف پودر قند را اضافه و خوب مخلوط کنید تا کرمی شود.
3- سپس بقیه پودر قند را اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کشدار شود، سپس وانیل و گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
4- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با یک قاشق از مواد بردارید و با فاصله روی آن بریزید.
5- شیرینیها را 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند؛ سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!