شیرینی گردویی، طعمی لذیذ و منحصر به فرد دارد و برای عید نوروز شیرینی ایده‌آل و خوشمزه‌ای محسوب می‌شود

مواد لازم

زرده تخم مرغ 6 عدد

گردو خرد شده 1 پیمانه

پودر قند 1 پیمانه

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه  

1- فر را روشن و در دمای 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- زرده‌های تخم مرغ را داخل کاسه‌ای بریزید و بزنید تا یکدست شود، نصف پودر قند را اضافه و خوب مخلوط کنید تا کرمی شود.

3- سپس بقیه پودر قند را اضافه کنید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا کشدار شود، سپس وانیل و گردوهای خرد شده را اضافه کنید.

4- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با یک قاشق از مواد بردارید و با فاصله روی آن بریزید.

5- شیرینی‌ها را 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شوند؛ سپس در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!