گردو کاراملی، از تنقلات سالم و خوشمزه‌ای است که به سادگی تهیه می‌شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها در مناسبت‌های خاص مانند عید نوروز انتخابی مناسب است.

مواد لازم

مغز گردو 1 پیمانه

شکر قهوه‌ای 1/4پیمانه

کره 2 قاشق غذاخوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مغز گردو ،کره و شکر را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید.

2- پس از چند لحظه شکر و کره کم کم آب می‌شوند و به گردوها می‌چسبند. گردوها را هم بزنید و ماهیتابه را تکان دهید تا شکر نسوزد. پس از این که گردوها کاراملی شدند آنها را روی یک سینی پخش کنید تا سرد شوند؛ سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!