شناسه : ۶۸۳۱۷۲ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۷
بادام عسلی
بادام عسلی یکی از تنقلات رایج برای پذیرایی در عید نوروز است؛ شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این بادام عسلی خانگی در منزل تهیه و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
بادام عسلی یکی از تنقلات رایج برای پذیرایی در عید نوروز است؛ شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این بادام عسلی خانگی در منزل تهیه و از مهمانان خود پذیرایی کنید.
مواد لازم
بادام بو داده 3 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
شکر 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- عسل را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود؛ سپس بادام را اضافه و با عسل خوب مخلوط کنید.
3- بادامهای عسلی را روی کاغذ روغنی پخش کنید و کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید؛ سینی را داخل فری که گرم شدهاست به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بادامها برشته شوند.
4- سینی را از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود؛ سپس روی آن شکر بپاشید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
بادام عسلی را پس از این که خنک شد، در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
,