بادام عسلی یکی از تنقلات رایج برای پذیرایی در عید نوروز است؛ شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این بادام عسلی خانگی در منزل تهیه و از مهمانان خود پذیرایی کنید.

مواد لازم

بادام بو داده 3 پیمانه

عسل 1/2 پیمانه

شکر 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- عسل را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود؛ سپس بادام را اضافه و با عسل خوب مخلوط کنید.

3- بادام‌های عسلی را روی کاغذ روغنی پخش کنید و کاغذ روغنی را در سینی فر قرار دهید؛ سینی را داخل فری که گرم شده‌است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بادام‌ها برشته شوند.

4- سینی را از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود؛ سپس روی آن شکر بپاشید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.

بادام عسلی را پس از این که خنک شد، در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

,