شیرینی بادامی، یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سبک به شمار می‌آید که در عید نوروز بسیار پرطرفدار و محبوب است؛ شما می‌توانید روش تهیه این شیرینی لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

 مواد لازم

آرد 2 پیمانه

پودر قند 1/2 پیمانه

آب ولرم 3 قاشق غذاخوری

شیر پرچرب 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

کره 1/2پیمانه

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

هل آسیاب شده 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 1/5 قاشق چای‌خوری 

بادام پودر شده 1/2 پیمانه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- شکر و کره را با همزن برقی مخلوط کنید تا یک‌دست و کرمی شود. سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کرمی شود. در ظرفی دیگر پودر کاکائو و آب ولرم را مخلوط کنید؛ سپس شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

3- شیر و کاکائو را به مخلوط کره اضافه کنید و کنار بگذارید.

4- آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و الک کنید؛ سپس قاشق قاشق به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید.

5- پودر بادام و هل را به مایه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

6- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مایه شیرینی را با فاصله در  بریزید و برای 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد و آماده شود.

نوش جان!