شناسه : ۶۸۳۴۰۷ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۴۹
تارت کدو و گوجه فرنگی
این تارت برای صبحانه یا شام سبک، انتخابی ایدهآل محسوب میشود؛ و علاوه بر طعم و مزهای منحصر به فرد بسیار رژیمی و کم کالری است.
این تارت برای صبحانه یا شام سبک، انتخابی ایدهآل محسوب میشود؛ و علاوه بر طعم و مزهای منحصر به فرد بسیار رژیمی و کم کالری است.
مواد لازم
خمیر تارت 300 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
کدو سبز 1 عدد
فلفل دلمهای زرد 1 عدد
روغن زیتون مقداری
ریحان خرد شده 100 گرم
سیر 3 حبه
پنیر موزارلا 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- خمیر تارت را روی سطح آردپاشی با وردنه پهن کنید و در قالب تارت پهن کنید و اضافه آن را ببرید.
3- سیر خرد شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس با یک برس مخصوص آشپزی روی خمیر تارت پخش کنید.
4- گوجه فرنگی و کدوها را به صورت حلقهای خرد کنید و روی خمیر بچینید و فلفل دلمهای خرد شده را وسط آن بریزید. سپس نمک، فلفل و پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد بپاشید.
5- تارتها را 20 دقیقه در فر قرار دهید، هنگامی که خمیر تارت برشته شد از فر در بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!