این تارت برای صبحانه یا شام سبک، انتخابی ایده‌آل محسوب می‌شود؛ و علاوه بر طعم و مزه‌ای منحصر به فرد بسیار رژیمی و کم کالری است.

مواد لازم

خمیر تارت 300 گرم

گوجه فرنگی 3 عدد

کدو سبز 1 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد 1 عدد

روغن زیتون مقداری

ریحان خرد شده 100 گرم

سیر 3 حبه

پنیر موزارلا 100 گرم

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- خمیر تارت را روی سطح آردپاشی با وردنه پهن کنید و در قالب تارت پهن کنید و اضافه آن را ببرید.

3- سیر خرد شده، روغن زیتون و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس با یک برس مخصوص آشپزی روی خمیر تارت پخش کنید. 

4- گوجه فرنگی‌ و کدوها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و روی خمیر بچینید و فلفل دلمه‌ای خرد شده را وسط آن بریزید. سپس نمک، فلفل و پنیر پارمزان رنده شده را روی مواد بپاشید.

5- تارت‌ها را 20 دقیقه در فر قرار دهید، هنگامی که خمیر تارت برشته شد از فر در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!