پاستا اسفناج طعم جدید و منحصر به فردی از پاستا است که بسیار لذیذ و خوشمزه است. شما می‌توانید روش تهیه این پاستا را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

پاستا 450 گرم

پودر پنیر پارمزان 1/2 پیمانه

اسفناج درشت خرد شده 2 پیمانه

فیله مرغ  گریل شده 250 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

سس بشامل 2 پیمانه

طرز تهیه

1- پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

2- اسفناج‌ها را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خوب بپزند و آب آن‌ها کشیده شود.

3- سس بشامل را تهیه کنید و با مرغ و اسفناج مخلوط کنید؛ سپس کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید و هم بزنید.

4- پاستا را در ظرف دلخواه بکشید و سس را روی آن بریزید و در نهایت پودر پنیر پارمزان را روی پاستا بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!