کباب حسینی یک غذای اصیل اصفهانی است که بسیار محبوب و لذیذ است و علاوه بر اصفهان در تمام ایران غذایی شناخته شده محسوب می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این کباب از دستورپخت زیر استفاده کنید.

مواد لازم

گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفندی 1 کیلو

پیاز متوسط 1 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد

غوره 250 گرم

دنبه 100 گرم

زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو و نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- گوشت‌ها را به صورت کبابی برش دهید و به مدت 3 ساعت با پیاز رنده شده، زعفران، آبلیمو و فلفل سیاه در یک ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا گوشت‌ها مزه‌دار شوند.

2- گوشت‌ها و دنبه‌ها (و در صورت تمایل پیاز و فلفل دلمه‌ای) را یکی در میان به سیخ بکشید و کنار بگذارید.

3- گوجه‌ فرنگی‌ها را حلقه حلقه کنید و کف ماهیتابه بچینید؛ یک لایه غوره روی گوجه فرنگی بریزید و سیخ‌های کباب را روی آن بچینید؛ مجددا روی کباب یک لایه گوجه فرنگی و یک لایه غوره بچینید و در قابلمه را بگذارید.

4- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا گوجه فرنگی‌ها آب بیندازد و غذا با آب گوجه بخار پز شود زمانی که آب گوجه‌ها بخار شد کمی رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک روی آن بریزید و هنگامی که گوشت‌ها نرم شدند در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!