شناسه : ۶۸۳۴۱۳ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۱
کباب حسینی
کباب حسینی یک غذای اصیل اصفهانی است که بسیار محبوب و لذیذ است و علاوه بر اصفهان در تمام ایران غذایی شناخته شده محسوب میشود. شما میتوانید برای تهیه این کباب از دستورپخت زیر استفاده کنید.
کباب حسینی یک غذای اصیل اصفهانی است که بسیار محبوب و لذیذ است و علاوه بر اصفهان در تمام ایران غذایی شناخته شده محسوب میشود. شما میتوانید برای تهیه این کباب از دستورپخت زیر استفاده کنید.
مواد لازم
گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفندی 1 کیلو
پیاز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
غوره 250 گرم
دنبه 100 گرم
زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو و نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- گوشتها را به صورت کبابی برش دهید و به مدت 3 ساعت با پیاز رنده شده، زعفران، آبلیمو و فلفل سیاه در یک ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید تا گوشتها مزهدار شوند.
2- گوشتها و دنبهها (و در صورت تمایل پیاز و فلفل دلمهای) را یکی در میان به سیخ بکشید و کنار بگذارید.
3- گوجه فرنگیها را حلقه حلقه کنید و کف ماهیتابه بچینید؛ یک لایه غوره روی گوجه فرنگی بریزید و سیخهای کباب را روی آن بچینید؛ مجددا روی کباب یک لایه گوجه فرنگی و یک لایه غوره بچینید و در قابلمه را بگذارید.
4- ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا گوجه فرنگیها آب بیندازد و غذا با آب گوجه بخار پز شود زمانی که آب گوجهها بخار شد کمی رب گوجه فرنگی و زعفران و نمک روی آن بریزید و هنگامی که گوشتها نرم شدند در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
نوش جان!