شناسه : ۶۸۳۴۲۲ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۴
آلبالو پلو با گوشت قلقلی
آلبالو پلو از پلوهای مجلسی و خوش طعم و مزه اصیل ایرانی است؛ که همراه با مرغ یا کوفته ریزه (گوشت قلقلی) تهیه و سرو میشود. روش تهیه این غذای منحصر به فرد و شیرین را در مطلب زیر بخوانید.
آلبالو پلو از پلوهای مجلسی و خوش طعم و مزه اصیل ایرانی است؛ که همراه با مرغ یا کوفته ریزه (گوشت قلقلی) تهیه و سرو میشود. روش تهیه این غذای منحصر به فرد و شیرین را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
مربا آلبالو 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
کره 50 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید و خوب ورز بدهید تا همه مواد یکدست شوند و حالت چسبندگی در آن ایجاد شود. سپس با آن کوفته ریزه درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
2- برنج را بشویید و خیس کنید. 2/3 یک قابلمه متوسط را آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. سپس برنج را در آن بریزید و صبر کنید تا بجوشد؛ هنگامی که برنج نیم پز شد (مغز برنج کمی سفت باشد اما دور آن نرم باشد)، آن را آبکش کنید.
3- برنج آبکش شده و آلبالوها را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند، سپس حرارت را ملایم کنید و دمکنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.
4- هنگامی که برنج دم کشید آن را در دیس بریزید و روی آن را با گوشت قلقلی سرخ شده، مربای آلبالو و برنج زعفرانی تزئین کنید و کره آب شده را روی آن بریزید.
نوش جان!