توپک اسفناج و پنیر، پیش غذایی سالم و لذیذ است که طعم و مزه‌ای عالی دارد؛ این توپک همچنین مناسب یک وعده شام سبک نیز است. 

مواد لازم

اسفناج پخته 2 پیمانه

پنیر موزارلا 2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

آرد 1/2 پیمانه

کره آب شده 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- در یک کاسه آرد و نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

2- اسفناج پخته و خرد شده را با پنیر موزارلا رنده شده، تخم مرغ و کره آب شده ترکیب کنید و خوب هم بزنید، آرد را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید و با دست ورز بدهید.

3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و با دست به شکل توپ‌های کوچک دربیاورید و داخل فری که گرم شده به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید و هنگامی که توپک‌ها طلایی شدند از فر بیرون بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.

نوش جان!