خورشت ریواس یکی از خورشت‌های لذیذ و خوش طعمی است که در فصل بهار طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب می‌توانید روش تهیه این غذای لذیذ را بخوانید.

مواد لازم

ریواس 500 گرم

گوشت خورشتی 250 گرم

پیاز 1 عدد

نعنا و جعفری 250 گرم

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- نعنا و جعفری شسته شده و خرد شده را همراه با روغن تفت دهید تا کاملا سرخ و تیره شوند.

2- ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه‌های ریواس را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

3- 1 عدد پیاز را خرد کنید و همراه با روغن تفت دهید و هنگامی که طلایی شد گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند؛ سپس سبزی را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و جا بیفتد.

4- پس از پخت خورشت ریواس‌های خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کنید. پس از 15 دقیقه دیگر اجازه دهید خورشت به آرامی بجوشد و جا بیفتد سپس همراه با برنج خورشت ریواس را سرو و نوش جان کنید.