خوراک دو پیازه آلو شیرازی یکی از غذاهای اصیل، ساده و محبوب شیرازی است. آلو در گویش شیرازی به معنی پیاز است و این خوراک چون از پیاز و سیب زمینی تشکیل شده به این نام شهرت دارد.

مواد لازم

سیب زمینی ریز 300 گرم

پیاز درشت 2 عدد

رب 3 قاشق غذاخوری

کره 100 گرم

جعفری مقداری برای تزئین

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سیب زمینی‌ها را با آب و 1/2 قاشق نمک بپزید. سپس پوست آن‌ها را بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. (اگر سیب زمینی ریز استفاده می‌کنید می‌توانید به صورت درسته استفاده کنید.)

2- پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید و هم بزنید تا کاملا طلایی شود، سپس زردچوبه، نمک، فلفل و رب را اضافه کنید و مجددا هم بزنید و در آخر سیب زمینی را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.

3- هنگامی که مواد خوب ترکیب شدند و خوراک جا افتاد در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کمی جعفری تزئین و سرو کنید.

نوش جان!