کیک اسفنجی 4 لایه همراه با خامه و توت فرنگی تازه، کیکی بسیار خوشمزه و منحصر به فرد است که می‌توانید با استفاده از دستور زیر در منزل تهیه و از طعم و مزه عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 6 عدد

شکر 2 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری

توت فرنگی خرد شده 2 پیمانه

خامه قنادی 1 پیمانه

پنیر ماسکارپونه 1 پیمانه

پودر قند 1 پیمانه

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- تخم مرغ‌ها و شکر را داخل یک کاسه بریزید و با دور تند همزن برای 10-15 دقیقه بزنید تا رنگ آن کرم، و کش‌دار شود، سپس آرد و وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و قاشق قاشق به تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.

3- دو قالب یک شکل را آماده کنید و کف آن را چرب کنید؛ مایه کیک را به 2 قسمت تقسیم کنید و به اندازه مساوی داخل قالب‌ها بریزید.

4- قالب‌های کیک  را داخل فری که گرم شده‌است به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید و پس از 20 دقیقه کیک را مرتب چک کنید تا کیک نسوزد، سپس از فر در بیاورید و صبر کنید خنک شود.

5- پنیر ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا سفت و غلیظ شود. خامه قنادی را هم با همزن بزنید تا پف کند، سپس با پنیرخامه‌ای مخلوط کنید.

6- کیک‌ها را از وسط برش بزنید، روی هر لایه خامه بریزید و توت فرنگی‌ها را روی آن بچینید. در نهایت روی کیک را با کمی خامه و توت فرنگی تزئین کنید.

7-  کیک را به مدت 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید؛ سپس برش بزنید و سرو کنید.

نوش جان!

,