شناسه : ۶۸۴۱۸۸ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۲
پارملت (املت پارمسان)
املت پارمسان، نوعی املت خوشمزه و خاص است که برای شروع یک روز هیجان انگیز صبحانهای عالی محسوب میشود. با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید این املت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
املت پارمسان، نوعی املت خوشمزه و خاص است که برای شروع یک روز هیجان انگیز صبحانهای عالی محسوب میشود. با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید این املت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
پنیر پارمسان تازه 150 گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید و با یک قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
2- یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید، سپس پنیر پارمسان رنده شده را داخل آن بریزید و هنگامی که پنیر کمی آب شد و روی آن حباب ایجاد شد تخم مرغ را اضافه کنید.
3- با تکان دادن ماهیتابه تخم مرغ را در تمام سطح ماهیتابه پخش کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
4- هنگامی که تخم مرغ سفت شد به وسیله یک کفگیر املت را از وسط تا کنید و در ظرف دلخواه بگذارید و با کمی سبزیجات یا نان سرو کنید.
نوش جان!