املت پارمسان، نوعی املت خوشمزه و خاص است که برای شروع یک روز هیجان انگیز صبحانه‌ای عالی محسوب می‌شود. با استفاده از دستورپخت زیر می‌توانید این املت را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد

پنیر پارمسان تازه 150 گرم

نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و با یک قاشق هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.

2- یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید، سپس پنیر پارمسان رنده شده را داخل آن بریزید و هنگامی که پنیر کمی آب شد و روی آن حباب ایجاد شد تخم مرغ را اضافه کنید.

3- با تکان دادن ماهیتابه تخم مرغ را در تمام سطح ماهیتابه پخش کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

4- هنگامی که تخم مرغ سفت شد به وسیله یک کفگیر املت را از وسط تا کنید و در ظرف دلخواه بگذارید و با کمی سبزیجات یا نان سرو کنید.

نوش جان!