شناسه : ۶۸۴۱۹۸ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۰۸
میگو با سس گوجه فرنگی و ریحان
با این روش میتوانید میگویی خوشمزه و بدون بوی نامطبوع تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
با این روش میتوانید میگویی خوشمزه و بدون بوی نامطبوع تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.
مواد لازم
میگو شسته شده و پاک شده 250 گرم
سیر 3 حبه
روغن زیتون 1/3 پیمانه
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- سیر له شده، روغن زیتون، سس گوجه فرنگی، آب لیمو، ریحان و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس میگو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
2- میگو مزهدار شده را برای 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه مواد به خورد آن برود.
3- میگو را در ظرف مخصوص فر بچینید و به مدت 10-15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن و گرم شدهاست قرار دهید تا گریل شوند.
نکته: میتوانید این میگو را به سیخ بکشید و کباب کنید.
نوش جان!