با این روش می‌توانید میگویی خوشمزه و بدون بوی نامطبوع تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم

میگو شسته شده و پاک شده 250 گرم

سیر 3 حبه

روغن زیتون 1/3 پیمانه

سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری

ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- سیر له شده، روغن زیتون، سس گوجه فرنگی، آب لیمو، ریحان و نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک‌دست شود، سپس میگو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

2- میگو مزه‌دار شده را برای 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب مزه مواد به خورد آن برود.

3- میگو را در ظرف مخصوص فر بچینید و به مدت 10-15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد که از قبل روشن و گرم شده‌است قرار دهید تا گریل شوند.

نکته: می‌توانید این میگو را به سیخ بکشید و کباب کنید.

نوش جان!