سوفله کدو سبز و پنیر، پیش غذایی خوشمزه و لذیذ است که میتواند به عنوان شام سبک نیز سرو شود.
مواد لازم
کدوسبز رنده شده 2 پیمانه
آرد سفید 1/3 پیمانه
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
شیر 1/3 پیمانه
پودر پنیر پارمسان 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
کره 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه :
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- کدوها را رنده کنید و داخل آبکش بریزید. روی آن نمک بپاشید و اجازه دهید 30 دقیقه در این حالت باقی بمانند. سپس آبکشی و خشک کنید و آنها کنار بگذارید.
3- در یک قابلمه کوچک کره را آب کنید، آرد و خردل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا در کره حل شود. شیر را اضافه کنید و روی شعله متوسط هم بزنید تا بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید.
4- کدو و پنیر را به مایه اضافه کنید. زرده و سفیده را از هم جدا کنید؛ زردههای تخم مرغ را با چنگال هم بزنید و روی مخلوط کدو بریزید.
5- سفیدههای تخم مرغ را با سرعت بالا هم بزنید تا پف کنند و کم کم به مخلوط کدو اضافه کنید و در آخر مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.
6- سوفله را به مدت 25-30 دقیقه داخل فر بپزید تا روی آن طلایی شود.
7- سپس سوفله را از فر در بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!