ماهی تازه سرشار از پروتئین است که بیشترین خواص و کمترین مضرات را برای شما دارد. اگر طعم ماهی برای شما مطلوب نیست، می‌توانید با دستور پخت زیر به آن طعم دهید. از این روش پخت می‌توانید برای انواع ماهی استفاده کنید.

مواد لازم:

ماهی: یک عدد درسته یا 8 قطعه

نعنا: 2 لیوان ( ساطوری یا خرد شده ریز)

موسیر: 2 عدد کوچک (خرد شده )

سیر: 2 حبه ( خرد شده )

روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

لیمو: یک عدد له شده یا آب لیمو به اندازه 2 لیمو

طرز تهیه:

فر را روی حرارات 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کلیه مواد گفته شده را به خوبی با هم مخلوط کنید. اگر ماهی درسته است، این مواد را داخل شکم ماهی قرار دهید. در فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید. اگر ماهی تکه شده بود، مواد را روی ماهی بریزید و در فر قرار دهید.

نوش جان!