شناسه : ۶۸۴۹۳۱ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۲۲
سوپ ذرت
اسم این غذا در اصل آبگوشت ذرت است اما هیچ شباهتی به آبگوشتهای ایرانی ندارد و بیشتر شبیه سوپ است. سوپ ذرت پیشغذای خوشمزه و لذیذی است که حتما باید آن را امتحان کنید.
اسم این غذا در اصل آبگوشت ذرت است اما هیچ شباهتی به آبگوشتهای ایرانی ندارد و بیشتر شبیه سوپ است. سوپ ذرت پیشغذای خوشمزه و لذیذی است که حتما باید آن را امتحان کنید.
مواد لازم :
سیب زمینی خرد شده 4 عدد متوسط
هویج خرد شده یک عدد متوسط
ذرت یک قوطی کنسرو یا 400 گرم
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
آب یک و نیم لیتر
قرص فشرده سبزیجات 2 عدد
برگ بو یک عدد متوسط
پودر آویشن خشک شده یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
تمامی مواد به جز ذرت را درون یک قابلمه بریزید و بعد از جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا به مدت 25 دقیقه بپزد.
بعد از پخته شدن مواد، برگ بو را خارج و تمام مواد را درون مخلوط کن بریزید.
مواد مخلوط شده را درون قابلمه برگردانید و ذرتها را به آن اضافه کنید. اگر از ذرت تازه استفاده میکنید، لازم است قبل از این کار ذرتها را بپزید.
سوپ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین و سرو کنید.
نوش جان!
,