اسم این غذا در اصل آبگوشت ذرت است اما هیچ شباهتی به آبگوشت‌های ایرانی ندارد و بیشتر شبیه سوپ است. سوپ ذرت پیش‌غذای خوشمزه و لذیذی است که حتما باید آن را امتحان کنید.

مواد لازم :

سیب زمینی خرد شده 4 عدد متوسط

هویج خرد شده یک عدد متوسط

ذرت یک قوطی کنسرو یا 400 گرم

پیاز خرد شده یک عدد متوسط

آب یک و نیم لیتر

قرص فشرده سبزیجات 2 عدد

برگ بو یک عدد متوسط

پودر آویشن خشک شده یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

تمامی مواد به جز ذرت را درون یک قابلمه بریزید و بعد از جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا به مدت 25 دقیقه بپزد.

بعد از پخته شدن مواد، برگ بو را خارج و تمام مواد را درون مخلوط کن بریزید.

مواد مخلوط شده را درون قابلمه برگردانید و ذرت‌ها را به آن اضافه کنید. اگر از ذرت تازه استفاده می‌کنید، لازم است قبل از این کار ذرت‌ها را بپزید.

سوپ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

,