شناسه : ۶۸۵۱۵۸ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۴
دیپ ذرت
دیپ ذرت و پنیر، پیشغذا یا میانوعدهای لذیذ و خوشمزه مکزیکی است که به سادگی تهیه، و همراه با نان پیتا سرو میشود.
دیپ ذرت و پنیر، پیشغذا یا میانوعدهای لذیذ و خوشمزه مکزیکی است که به سادگی تهیه، و همراه با نان پیتا سرو میشود.
مواد لازم
ذرت 500 گرم
پنیر خامهای 150 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
پودر سیر 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فر را تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- پنیر خامهای، پنیر پیتزا و پودر سیر را روی حرارت ملایم حدود 5 هم بزنید تا سس کاملا یکدست شود.
3- ذرت را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس کاملا با ذرت ترکیب شود.
4- ذرت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و در فری که از قبل گرم شده است به مدت 30 دقیقه بپزید.
5- اجازه دهید دیپ کمی خنک شود؛ سپس آن را بلافاصله سرو و نوش جان کنید.