دیپ ذرت و پنیر، پیش‌غذا یا میان‌وعده‌ای لذیذ و خوشمزه مکزیکی است که به سادگی تهیه، و همراه با نان پیتا سرو می‌شود.

مواد لازم

ذرت 500 گرم

پنیر خامه‌ای 150 گرم

پنیر پیتزا 100 گرم

پودر سیر 1/2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فر را تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2- پنیر خامه‌ای، پنیر پیتزا و پودر سیر را روی حرارت ملایم حدود 5 هم بزنید تا سس کاملا یک‌دست شود.

3- ذرت را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس کاملا با ذرت ترکیب شود.

4- ذرت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید و در فری که از قبل گرم شده است به مدت 30 دقیقه بپزید.

5- اجازه دهید دیپ کمی خنک شود؛ سپس آن را بلافاصله سرو و نوش جان کنید.