هویج پلو یکی از غداهای اصیل ایرانی است که برای مهمانی انتخابی ایده‌آل و خوشمزه محسوب می‌شود.

مواد لازم

مرغ 2 تکه

هویج 2 عدد

برنج 2 پیمانه

پیاز 1 عدد

شکر 1 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری

خلال پسته به میزان دلخواه

نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه

1- تکه‌های مرغ را همراه با پیاز داخل قابلمه بریزید و همراه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند، سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. در آخر 1 قاشق غذاخوری زعفران و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مرغ زعفرانی شود.

2- هویج‌ها را پوست بگیرید و خلال کنید. سپس با کره و شکر تفت دهید. 

3- برنج خیس خورده را همراه با آب و نمک بجوشانید و آبکش کنید.

4- هویج و 2 قاشق غذاخوری زعفران را لابه‌لای برنج بریزید و بگذارید دم بکشد. سپس در ظرف دلخواه بکشید و با مرغ سرخ شده و خلال پسته تزئین و سرو کنید.

نوش جان!