این سوپ طعم و مزه لذیذی دارد و ترکیب خامه، تره فرنگی و نودل بسیار هوس انگیز و خوشمزه است. اگر دوست دارید شام سبک نوش جان کنید یا افطاری پرانرژی، این سوپ را تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

تره فرنگی 2 عدد

قارچ 200 گرم

نودل 300 گرم

شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری

خامه 1 لیوان

آب مرغ 3 لیوان

پودر سیر 2 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- داخل قابلمه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ تره فرنگی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا نرم شود.

2- قارچ‌ها را خرد کنید و به تره فرنگی‌ها اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا قارچ‌ها بپزند.

3- هنگامی که آب قارچ کشیده شد آب مرغ، شوید، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ به جوش بیاید.

4- وقتی سوپ جوش آمد، حرارت را کم کنید و نودل را داخل سوپ بریزید و هم بزنید تا رشته‌های نودل باز شوند. سپس اجازه دهید خامه را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ کمی بجوشد و غلیظ شود.

5- سوپ آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!