این کیک خوشمزه و لذیذ بسیار سالم و مقوی است و برای عصرانه یا صبحانه همراه با چای و قهوه انتخابی عالی محسوب می‌شود.

مواد لازم

آرد 2 پیمانه

موز بزرگ 2 عدد

گردو خرد شده 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

کره 2/3 پیمانه

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر، وانیل و نمک) را باهم خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

3- تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با دور تند همزن 4-5 دقیقه بزنید. کره و شکر را به تخم مرغ اصافه کنید هم بزنید تا یک‌دست شود.

4- موز را با پشت چنگال له کنید و همراه با مواد خشک به تخم مرغ اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید و در نهایت گردو را اضافه کنید.

5- مایه کیک را در قالبی که چرب کرده‌اید بریزید و به مدت 50-60 دقیقه در فر بپزید. در کیک چنگال فرو کنید و اگر کیک به چنگال نچسبید، آماده است.

6- کیک را از فر در بیاورید و اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس از قالب در بیاورید و سرو کنید.

نوش جان!