پیناکولادا، نوشیدنی اصیل کشور پورتوریکو است که شیر نارگیل و آناناس، مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. در این مطلب روش تهیه پودینگ پیناکولادا را به شما آموزش می‌دهیم که دسری خوشمزه و شیرین است.

مواد لازم

شیر نارگیل 1 لیوان

شیر 1 لیوان

شکر 1/2 پیمانه

پودر نارگیل 1/3 پیمانه

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

کمپوت آناناس 1 لیوان

موز بزرگ 1 عدد

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- موز و آناناس خرد شده را در مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید.

2- شیر نارگیل، شیر، شکر، پودر نارگیل، نشاسته ذرت و تخم مرغ را در یک شیرجوش بریزید و روی شعله کم قرار دهید و هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

3- ظرف را از روی شعله بردارید و بلافاصله کره و وانیل را به آن اضافه و مخلوط کنید تا کره آب شود. 

4- اجازه دهید پودینگ کمی خنک شود، سپس موز و آناناس میکس شده را اضافه کنید و پودینگ را هم بزنید. حال پودینگ پینا کولادا را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. سپس سرو و نوش جان کنید.