ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو کاله

تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.

تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.

مواد لازم برای تارت سیب :

  • 225 گرم آرد
  • 2 قاشق چای خوری  بیکینگ پودر 
  • 60 گرم شکر 
  • یک قاشق سوپ خوری وانیل شکری 
  • 125 گرم کره سرد خردشده 
  • یک عدد تخم مرغ 
  • پودر کاکائو سوربن برای تزیین به مقدار لازم 

مواد داخل کیک

  • یک کیلو و 250 گرم سیب 
  • 4 قاشق سوپ خوری آب لیموترش 
  • 200 گرم پودینگ وانیل 
  • 750 میلی لیتر آب سیب یا آب انگور 
  • 30 گرم شکر 
  • 500 گرم خامه قنادی سولیانو زده شده 
  • 2 قاشق سوپ خوری وانیل شکری 

زمان آماده سازی: 40 دقیقه                     زمان پخت: 90 دقیقه                           تعداد نفرات: 12 نفر

طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو کاله

کف قالب 26 سانتی متری را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. وسط آرد را کمی باز کنید و شکر،وانیل شکری و کره راوسط آرد ریختها وکم کم آرد را به روی مواد منتقل کنید، سپس تخم مرغ را در آن بشکنید و همه مواد را باهم ورز دهید. مقداری از خمیر را باز کرده و ته قالب بیندازید،  بقیه خمیر را رول کرده و دور قالب بچسبانید و به ته قالب فشار دهید. قالب را 30 دقیقه در جای خنک قرار دهید.

سیب ها را پوست کنده و ریز خرد کنید و به آب لیمو ترش آغشته کنید و ته قالب بچینید. پودینگ وانیل را در کمی آب سیب حل کنید. بقیه آب سیب را با شکر بجوشانید،  پودینگ را به آن اضافه کنید تا غلیظ شود.

مایه را روی خمیر بریزید و بگذارید 90 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزد. سپس آن را خارج کرده و اجازه دهید کیک 8 تا 10 ساعت در قالب بماند تا خنک شود و بعد از قالب خارج کنید و به ظرف سروتان منتقل کنید.

خامه را زده و وانیل شکری را اضافه کنید و خامه را روی کیک بمالید . به وسیله شابلون و پودر کاکائو سوربن روی کیک را تزیین کنید.

طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو کاله

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان