خورشت بامیه یکی از  لذیذترین خورشت‌های ایرانی است که به سادگی تهیه می‌شود. شما می‌توانید با دستورپخت زیر این خورشت را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

گوشت 400گرم

بامیه 200گرم

پیاز 1 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و دارچین به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را خرد کنید و تفت دهید. هنگامی که رنگ آن کمی طلایی شد زردچوبه، دارچین و گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.

2- هنگامی که گوشت کمی پخته شد، نمک، فلفل رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.

3- برای این که خورشت لیز نشود، نیم ساعت مانده به پایان پخت، بامیه و گوجه فرنگی خرد شده را به خورشت اضافه کنید. سپس خورشت را در ظرف دلخواه بریزید و با برنج سرو کنید.

نوش جان!

,