شناسه : ۶۸۵۵۶۵ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۵۵
مربا توت فرنگی
اواسط فصل بهار، بهترین زمان برای تهیه مربا توت فرنگی است. اگر از طرفداران این مربای خوشمزه و لذیذ هستید تا دیر نشده دست به کار شوید و این مربا را درست کنید.
اواسط فصل بهار، بهترین زمان برای تهیه مربا توت فرنگی است. اگر از طرفداران این مربای خوشمزه و لذیذ هستید تا دیر نشده دست به کار شوید و این مربا را درست کنید.
مواد لازم
توت فرنگی1 کیلو
شکر 1 کیلو
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- یک لایه از توت فرنگی و یک لایه از شکر را در قابلمه بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در قابلمه را ببندید و آن را 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
2- پس از 24 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و خوب غلیظ شود.
3- هنگامی که مربا به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش و آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید.
4- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)
5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!