اواسط فصل بهار، بهترین زمان برای تهیه مربا توت فرنگی است. اگر از طرفداران این مربای خوشمزه و لذیذ هستید تا دیر نشده دست به کار شوید و این مربا را درست کنید.

مواد لازم

توت فرنگی1 کیلو

شکر 1 کیلو

آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- یک لایه از توت فرنگی و یک لایه از شکر را در قابلمه بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در قابلمه را ببندید و آن را 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

2- پس از 24 ساعت قابلمه‌ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و خوب غلیظ شود.

3- هنگامی که مربا به غلظت دلخواه رسید، شعله را خاموش و آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید.

4- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!