لازانیا آلفردو، ترکیبی هیجان انگیز و خوشمزه از پاستای آلفردو و لازانیا است که میتوانید در منزل تهیه کنید و از مزه عالی و منحصر به فرد آن لذت ببرید.
مواد لازم
لازانیا 1 بسته
فیله مرغ 300 گرم
پنیر پیتزا 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
قارچ 300 گرم
سس بشامل 2 لیوان
ریحان خرد شده به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1-پیاز و سیر خرد شده را با کمی نمک و فلفل در روغن تفت دهید. پس از این که طلایی شد، مرغ را اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
2-پس از این که مرغ پخت قارچ، نمک و فلفل را اضافه را اضافه کنید و تفت دهید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
3- یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و با کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید. پس از این که آب جوش آمد، ورقههای لازانیا را تک تک درون آب در حال جوشیدن بیندازید و پس از 10دقیقه (طبق دستور روی بسته بندی) با آب سرد آبکشی کنید.
4- ته ظرف پیرکس یا سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. یک لایه ورقه لازانیا ته ظرف بچینید، مقداری از مخلوط مرغ و سس بشامل روی لایه لازانیا قراردهید.
به همین صورت لایه لایه لازانیا، سس بشامل و مرغ را روی هم قرار دهید. در نهایت لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.
5- ظرف را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، برای 30 دقیقه قرار دهید؛ پس از پخته شدن لازانیا و آب شدن پنیر، شعله بالایی فر را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی لازانیا طلایی شود.
6-لازانیا را از فر خارج کنید و پس از 10 دقیقه که کمی خنک شد ، روی آن ریحان تازه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!