املت کدو سبز، به علت داشتن ارزش غذایی بالا علاوه بر این که صبحانه‌ای خوب و کامل است، می‌تواند یک وعده غذایی سبک و کم کالری باشد، خصوصا برای گیاه‌خواران یا کسانی که رژیم لاغری دارند.

مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

شیر کم چرب 1 پیمانه

کدو سبز خرد 2 عدد 

کره 100 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم

جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1- کدو سبز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را روی حرارت متوسط قرار دهید و همراه با کره و نمک 5 دقیقه تفت دهید.

2- در ماهیتابه را ببندید و برای 10 دقیقه سبزیجات را بپزید. پس از آن در ظرف را باز بگذارید تا آب مواد کشیده شود.

3- تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای هم بزنید و شیر، نمک و فلفل به آن اضافه و با چنگال مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

4- کف ماهیتابه مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود؛ سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و آن را خوب پخش کنید.

5- کدو، گوجه فرنگی، جعفری و پنیر پیتزا را روی تخم مرغ بریزید و صبر کنید روی آن حباب بزند، پس از آن چند بار املت را این طرف آن طرف کنید تا کاملا طلایی شود، سپس در ظرف بگذارید تا املت کاملا جا بیفتد.

6- املت آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و با نان سرو کنید.

نوش جان!