شناسه : ۶۸۵۶۳۱ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۲۵
آش رشته
آش رشته یکی از محبوبترین و خوشمزهترین آشهای اصیل ایرانی است که میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
آش رشته یکی از محبوبترین و خوشمزهترین آشهای اصیل ایرانی است که میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز) 1 کیلو
لوبیا چیتی 1/2 لیوان
عدس 1 لیوان
نخود 1/2 لیوان
رشته آش 600 گرم
پیاز داغ 2 لیوان
سیر داغ 1/2 لیوان
کشک 1 کیلوگرم
زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.
2- نخود و لوبیا را در یک قابلمه بزرگ آب در حال جوش بریزید و بپزید.
3- هنگامی که نخود و لوبیا کمی پخته شد عدس را اضافه کنید و صبر کنید عدس نرم شود. سپس پیاز داغ، سیرداغ و زردچوبه را به حبوبات اضافه کنید و هم بزنید.
4- سبزی آش را اضافه کنید و بدون آن که در قابلمه را ببندید اجازه دهید آش بپزد.
5- هنگامی که سبزی و حبوبات پختند رشته را اضافه کنید و در آخر کشک، نمک و فلفل را با آش مخلوط کنید و پس از 3-4 دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.
6- آش را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید.
نوش جان!