آش رشته یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین آش‌های اصیل ایرانی است که می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم 

سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز) 1 کیلو

لوبیا چیتی 1/2 لیوان

عدس 1 لیوان

نخود 1/2 لیوان

رشته آش 600 گرم

پیاز داغ 2 لیوان

سیر داغ 1/2 لیوان

کشک 1 کیلوگرم

زردچوبه 2 قاشق مرباخوری

نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.

2- نخود و لوبیا را در یک قابلمه بزرگ آب در حال جوش بریزید و بپزید.

3- هنگامی که نخود و لوبیا کمی پخته شد عدس را اضافه کنید و صبر کنید عدس نرم شود. سپس پیاز داغ، سیرداغ و زردچوبه را به حبوبات اضافه کنید و هم بزنید.

4- سبزی آش را اضافه کنید و بدون آن که در قابلمه را ببندید اجازه دهید آش بپزد. 

5- هنگامی که سبزی‌ و حبوبات پختند رشته را اضافه کنید و در آخر کشک، نمک و فلفل را با آش مخلوط کنید و پس از 3-4 دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

6- آش را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید.

نوش جان!