مربای آلبالو یکی از مرباهای خوشمزه که در فصل تابستان درست می‌شود و بسیار محبوب و پرطرفدار است. شما می‌توانید با تهیه این مربا تمام فصل‌های سال از طعم و مزه آن لذت ببرید.

مواد لازم

آلبالو شسته شده و بدون هسته 1 کیلوگرم

شکر 1/5 کیلوگرم

آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- یک لایه از آلبالو و یک لایه از شکر را در یک قابلمه بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و در ظرف را ببندید و آن را 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد.

2- مواد را با شعله کم بپزید و اجازه دهید بجوشد و خوب غلیظ شود. (هنگام جوشیدن کف ایجاد می‌شود که باید آن را بگیرید)؛ سپس آبلیمو را اضافه کنید و مربا را هم بزنید و در نهایت از روی حرارت بردارید.

4- بعد از آماده شدن مربا یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

5- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و شربت آن را جداگانه در ظرف دیگری بریزید و در یخچال بگذارید.

نکته: می‌توانید برای جدا کردن مربا و شربت از آبکش استفاده کنید.

نوش جان!