این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است و پیشنهاد ایدهآلی برای مهمانی یا دورهمیهای خانوادگی محسوب میشود. شما میتوانید روش تهیه این ته چین منحصر به فرد را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
برنج 5 پیمانه
گوشت چرخ کرده 350 گرم
بادمجان 3 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
ماست پر چرب 2 لیوان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
دارچین به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز نگینی را همراه با کمی روغن تفت دهید. سپس زردچوبه و گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغیر کند. کمی زعفران آب شده، نمک، فلفل و دارچین به گوشت اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد و جا بیفتد.
2- بادمجانها را پوست بگیرید و برش بزنید، روی بادمجانها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجانها کشیده شود؛ سپس در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.
3- برنج را قبل از پخت 30 دقیقه بخیسانید و با آب و نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود؛ سپس آبکشی کنید.
4- ماست، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.
5- کف قابلمه روغن بریزید و نصف مایه ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.
6- بادمجان سرخ شده و گوشت آماده شده را روی برنج بریزید و روی آن کمی دارچین بپاشید، سپس باقیمانده مایه برنج را به آن اضافه کنید.
7- حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس حرارت را کم کنید و به در قابلمه دمکنی بیندازید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد.
8- زرشک را همراه با کمی روغن و شکر تفت دهید و با خلال بادام روی ته چین بریزید و سرو کنید.
نوش جان!