شناسه : ۶۸۵۷۴۶ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۴۸
کیک اسفنجی زعفرانی
کیک اسفنجی زعفرانی، طعم و مزهای لذیذ و خوشمزه دارد و به سادگی تهیه میشود. اگر شما از طرفداران کیک اسفنجی هستید میتوانید طعم و مزهای متفاوت از این مدل کیک را تجربه کنید.

کیک اسفنجی زعفرانی، طعم و مزهای لذیذ و خوشمزه دارد و به سادگی تهیه میشود. اگر شما از طرفداران کیک اسفنجی هستید میتوانید طعم و مزهای متفاوت از این مدل کیک را تجربه کنید.
مواد لازم
آرد 3 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
کره 250 گرم
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
زعفران آب شده 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 4 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- فر را روشن؛ و روی درجه 180 تنظیم کنید تا گرم شود.
2- در یک کاسه آرد، بیکینگ پودر و نمک را به هم مخلوط و 2 بار الک کنید.
3- در یک کاسه دیگر، کره و شکر را با هم ترکیب کنید و برای 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا رنگ مایه کرم شود و کش بیاید.
4- تخم مرغها و زعفران آب شده را به مایه کیک اضافه کنید؛ و 5 تا 10 دقیقه با (دور تند) همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند.
5- کمی آرد و کمی شیر (به همین صورت تمام مواد) را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید؛ و مخلوط را به آرامی و در یک جهت هم بزنید و در نهایت وانیل را اضافه کنید.
6- قالب کیک را خوب چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید؛ مایه کیک را داخل قالب بریزید و سطح کیک را با قاشق صاف کنید و داخل فری که از قبل گرم شدهاست به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
نکته: کیک را پس از 15 دقیقه هر از گاهی چک کنید تا ته نگیرد و نسوزد.
7- کیک آماده شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود. سپس از قالب خارج؛ و با میوه یا شکلات تزئین و سرو کنید.
نوش جان!