باقالا قاتق یکی از خوراک‌های محلی شمال ایران است که به سادگی تهیه، و همراه با نان یا برنج سرو می‌شود.

مواد لازم

لوبیا کشاورزی 2 لیوان

شوید خشک 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

سیر 4 حبه

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- لوبیاها را از چند ساعت قبل در آب جوش خیس کنید و مرتب آب آن را تعویض کنید.

2- پوست روی لوبیا را بگیرید و آن را به دو نیم قسمت کنید.

3- سیر را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید، پس از 2-3 دقیقه زردچوبه و  لوبیاها را اضافه کنید و همراه با سیرتفت دهید تا نیم پز شود. سپس شوید خشک را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

4- 3 لیوان آب به مواد اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقالا بپزد و غلیظ شود.

5- پس از پختن باقالاها دو عدد تخم مرغ را در آن بشکنید و با حرارت ملایم اجازه دهید تخم مرغ‌ها بسته شوند و خوراک غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه و آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

نوش جان!